Nyíregyháza-rali – Győzelmükkel Hadik Andrásék a bajnokok

Akt.:
Nyíregyháza – A Hadik András, Deák Attila kettős nyerte meg a vasárnap befejeződött Nyíregyháza-ralit, az országos bajnokság idei utolsó futamát, sikerével pedig a páros a bajnoki címet is elhódította.

Hadikék egész hétvégén nagy csatát vívtak a hozzájuk hasonlóan Ford Fiesta R5-össel versenyző Turán Frigyes, Bagaméri László duóval, s végül a harc csak az utolsó gyorsasági szakaszon dőlt el a két páros között.

A Nyíregyháza-rali tesztversenye volt a rali Európa-bajnokság (ERC) egyik futamának megrendezésére benyújtott magyar pályázatnak, és az ERC promótere már pénteken bejelentette Nyíregyházán, hogy a magyarországi viadal bekerült a sorozat 2019-es ideiglenes versenynaptárába.

Nyíregyáza-rali, végeredmény (17 gyorsasági szakasz, 219 km):

1. Hadik András, Deák Attila (Ford Fiesta R5) 1:48:38.4 óra
2. Turán Frigyes, Bagaméri László (Ford Fiesta R5) 29.3 másodperc hátrány
3. Vincze Ferenc, Igor Bacigál (Skoda Fabia R5) 3:33.3 perc hátrány


Nyíregyháza - Szombaton és vasárnap a hegyek között száguldoznak a versenyzők. Pénteken délután fél ötkor már nagyon sokan álltak a szalagok mellett, pedig hol volt még a versenye. Szemmel láthatóan lázba hozta a nyíregyháziakat a nagy durranás, az I. Nyíregyháza Rally. Annak is a nyitónapja, a pén...

Nyíregyháza - Új helyszínként bekerült a rali Európa-bajnokság 2019-es előzetes versenynaptárába Nyíregyháza - jelentette be az Európa-bajnokság (ERC) koordinátora sajtótájékoztatón a nyírségi megyeszékhelyen pénteken. Jean-Baptiste Ley, az ERC promótere hangsúlyozta, ez még egy előzetes versenyn...

– MTI –
hirdetés