Nyíregyháza Spartacus – A csapat új, a cél a régi

Akt.:
Nyíregyháza Spartacus – A csapat új, a cél a régi
© Fotó: Racskó Tibor
Nyíregyháza – A Szpari szurkolói ankétján bemutatták az új focistákat, vasárnap jön a premier.

– Egy esztendeje ugyanazt a célt fogalmaztuk meg amit most: feljutás! Szeretnénk visszajutni az élvonalba, ám légiós szabály alaposan felborított az elképzeléseinek. Remek játékosoktól kellett megválnunk és olyan újakat igazoltunk, akikkel képesek vagyunk elérni a célunkat – vezette be szerda délután a Nyíregyháza Spartacus szurkolói ankétját Brekk János tulajdonos.

A Kodály iskola hangversenytermében ezt követően Mátyus János szólt a közel háromszáz Szpari-drukkerhez.

– Harmadszor kell célokról beszélnem. Először a bennmaradást tűztük ki, legutóbb a bajnoki címet. Mindkettőt teljesítettük. Most nem tudok bajnoki elsőséget ígérni, de azt igen, hogy végig harcban leszünk a feljutásért és mindent megteszünk a sikerért-így Mátyus János.

A mester aztán egyenként szólította és röviden bemutatta az újakat és adta a mezüket. A Szpari új focistái is szót kaptak és mindannyian nagy tapsot kaptak. Miként az új erőnléti team-et vezető Tarnóczi Zalán. A résztvevők megtudták, hogy Kopjári Nándor a csapat új technikai vezetője, a technikai intéző pedig Szmollár Tamás. A szokásoknak megfelelően záráskánt a szurkolók kérdezhettek, illetve mondhatták el véleményüket. A játékosok és a drukkerek következő találkozója vasárnap lesz, a hazai bajnoki rajton.

– KM-ML –

Érkezők:

Dvorschák Gábor (Mezőkövesd), Hermány Bence (Vasas), Holdampf Gergő (Sopron), Kártik Bálint (DVSC), Kónya Márk (Balmazújváros), Máté Péter (DVSC), Ur László (Cigánd), Rudolf Gergely (Videoton), Tamási Zsolt (Mezőkövesd), Heffler Norbert (Mezőkövesd), Dragóner Filip(FTC), Barna Szabolcs (DVSC), Vámos Márk (Nyírbátor, kölcsönből vissza)

Az utánpótlásból érkezők:

Ács Ádám, Ötvös Bence.

Távozók:

Mohamadou Abdouraman (?), Csorba Szabolcs (visszavonult), Kapacina Kevin (Balmazújváros), Zoran Kosztics (szerb második liga), Luis Ramos (?), Savo Rakovics (?), Igor Zofcák (?), Ovszijenko Volodimir (Fehérgyarmat), Szalai Vilmos (Siófok).
hirdetés