Nyíregyháza Spartacus – Csákváron maradt két pont

Dragóner Filip is csak centiket tévesztett
Dragóner Filip is csak centiket tévesztett
Nyíregyháza – Három nagy helyzet maradt ki, már szabadságon vannak a Szpari játékosai.

Nem jött össze. Véber György az őszi utolsó három meccset szerette volna megnyerni, ebből csak kettő jött be. Vasárnap Csákváron ugyanúgy gól nélkül zárta a Szpari ellenfelével, miként a nyíregyházi találkozón. Értékes két pont maradt így Csákváron.

A gólvonalon állva hárítottak

– Mindenki megtett mindent a siker érdekében, sajnos a körülmények nem tették lehetővé azt, hogy mindhárom pontot hazahozzuk. Igaz a pálya ugyanolyan fagyos és csúszós volt az ellenfélnek is, a nagy szél őket is zavarta, ám ők nem akartak úgy nyerni, mint mi. Ami miatt bosszús vagyok: három nagy helyzetünk is volt. Tisza Tibi lövésénél mintegy húsz milliméter hiányzott, Dragóner Filip egy szép csiki-csuki akció után centikkel tévedett, illetve az egyik szöglet után kétszer is eltaláltunk egy, a gólvonalon álló hazai játékost. A körülmények irreálisak voltak ahhoz a támadójátékhoz, amit szerettünk volna megvalósítani. A hazaik a lökd előre a labdát és fuss játékot vállalták be és ezt jól is csinálták. Nagyot küzdött a csapat, de ez most csak egy pontot ért, kettő Csákváron maradt.

Túl az évzáró vacsorán

– A szezon idei szakasza ezzel véget is ért, a héten már szabadságon lesznek a játékosok. Mindenki egyéni edzéstervet kapott, január negyedikén találkozunk újra és nekivágunk a felkészülésnek – így Véber György.

Hétfőn este a Tölgyes Panzió és Étterem adott otthont a záróvacsorának. A játékosok keddtől pihenhetnek, ám a szakmai stáb és a vezérkar még értékeli az őszi szezont, levonja a tanulságokat.

KM-ML
hirdetés