Nyíregyháza Spartacus – Csalódottak találkozója

Akt.:
Ötvös Bencéék Győrben javítanának
Ötvös Bencéék Győrben javítanának
Nyíregyháza – A Spartacus számára egyértelmű a cél a Győr elleni bajnokin.


A Nyíregyháza Spartacus is megkapta ellenfelét a Magyar Kupa főtáblájának második körére, ami nem más, mint a Balkányt kiejtő Andráshida. Bozsik Józsefnek szép emlékei vannak a Szpari következő kupaellenfeléről.

Ismerős az edző

– Játékosként eltöltöttem ott egy évet, szép emlékeim vannak, olyan közegbe megyek, ahol jól éreztem magam – mutatta be az Andráshidát Bozsik József, a Spartacus vezetőedzője. – Ismerem őket, masszív NB III.-as csapat. Évek óta Dobos Sanyi az edzőjük, aki, amikor ott játszottam, illetve Zalaegerszegen is volt az edzőm. Abból a szempontból nem lesz könnyű, hogy kétnapos út lesz, de egyértelmű a cél, tovább kell jutni.

A Spartacus előtt azonban az október 31-én esedékes kupaforduló előtt is bőven van tennivaló. Rémálomszerűen kezdődött a nyíregyháziak szezonja, a tabella tizenhetedik helyén állnak, el kell kezdeni a zárkózást a középmezőnyhöz.

Ehhez az első lépést a szintén nagy múltú, ám gyengén szereplő Győr otthonában lehetne megtenni. Az ETO néggyel szerzett több pontot, mint a Szpari, az utóbbi öt meccséből csupán egyet nyert meg.

Csalódottak találkozója

– Két, eddig gyengébben szereplő csapat találkozója lesz – folytatta a Spartacus edzője. – Hazai pályán a Győr az esélyesebb, de a mi helyzetünkben egyértelműen a győzelem az egyetlen megoldás a problémáinkra.

Labdarúgás: NB II., 10. forduló, vasárnap

Győri ETO FC–Nyíregyháza Spartacus. Győr, 18, v.: Ducsai (Baghy, Kulman). Spartacus: Jova – Polényi, Fodor, Rubus, Forró – Ötvös, Nagy T. – Gyurján, Bakos, Starosta – Daru.

További mérkőzések. Monor–Vác, Cegléd–Soroksár, Budaörs–Gyirmót, Mosonmagyaróvár–Kazincbarcika (16), Békéscsaba–Budafok, Csákvár–Kaposvár, Siófok–Tiszakécske, Balmazújváros–Vasas, Zalaegerszeg–Dorog (17).

MK
hirdetés