Nyíregyháza Spartacus – Kemény lesz a zalai túra

Nyíregyháza Spartacus – Kemény lesz a zalai túra
© Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A Szpari jó úton halad, vasárnap a feljutó helyen álló ZTE ellen bizonyíthat.

Vasárnap magabiztosan tartotta itthon a három pontot a Szpari. Az újabb fordulóban viszont már nagy falat vár a második vonalbeli focistákra, hiszen a második helyen álló Zalaegerszeg vendégei lesznek. A zalaiak az augusztusi, nyíregyházi meccsen 2–1-re nyertek.

– Ott szeretnénk folytatni, ahol vasárnap lezártuk – indította a beszélgetést Zoran Szpisljak, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Már az első meccsen mutattunk valamit abból, amit szeretnék, a Cegléd ellen pedig még többet. Mindenben szeretnénk tovább lépni, a csapat fejlődik, jó irányba haladunk. Tudjuk, hogy a Zalaegerszeg feljutó helyen áll, így nehéz mérkőzés elé nézünk, de bizakodva várom a találkozót.

Önbizalmat szereztek

– A szerdai edzőmeccsre még két ok miatt térnék vissza. Az egyik az, hogy a korábban kevesebbet játszók és a fiatalok lehetőséget kaptak. A másik az, hogy a támadók a sok szép góllal megfelelő önbizalmat szerezhettek. Erre szükség is lesz Zalaegerszegen – így Zoran Szpisljak.

A csapat tagjai szombaton délelőtt még itthon edzettek, majd délután indultak Zalaegerszegre, a vasárnapi meccs­re.

– ML –


Labdarúgás: NB II.

24. forduló, vasárnap: ZTE–Nyíregyháza Spartacus. Zalaegerszeg, 14, v.: Erdős (Tóth II., Aradi). Spartacus: Jova – Nagy J., Fodor, Rubus, Gulyás – Polényi, Bakos) – Kártik, Tóth), Gyurján – Hornyák.

További mérkőzések: Kazincbarcika–Vác, Mosonmagyaróvár–Balmazújváros, Budaörs–Tiszakécske, Cegléd–Kaposvár, Monor–Békéscsaba, Vasas–Győr, Siófok–Csákvár, Soroksár–Budafok (mind 14), Gyirmót–Dorog (18)Sporthírek


hirdetés