Nyíregyháza Spartacus: Megint elvitték előlük a pontokat

Akt.:
Nyíregyháza Spartacus: Megint elvitték előlük a pontokat
Nyíregyháza – Szerdán a Vác ellen sem lépett át árnyékán a Szpari.


Nem kezdtek rosszul a hazaik, de ez csak az első percekre értendő, hiszen fél óra sem telt el, amikor már 2-0-ra vezetett az eddig a Spartacushoz hasonlóan három győzelemmel álló Vác.

A két kapott gól, valamint a második félidőben lőtt hazai találat ellenére is az első játékrészben szerepeltek jobban a piros-kékek, akiknek ekkor még nagyobb lendület volt a játékukban.

Az NB II.-es fociszezonban negyedik csapatként a Vác is elvitte Nyíregyházáról a három pontot.

Nyíregyháza Spartacus–Vác 1–2 (0–2)

Városi Stadion, 500 néző, v.: Ducsai (Varga Zs., Varga G.).

Spartacus: Fadgyas – Nagy J. (Starosta, 78.), Fodor, Pejovics (Dragóner, 42.), Forró – Végső, Bakos (Ötvös, 56.) – Polényi, Kártik, Pekár – Hornyák. Vezetőedző: Lengyel Roland.

Vác: Halasi – Hegedűs, Dlusztus, Szabó N., Földi – Szekszárdi – Kákonyi, Csillag (Pintér, 78.),Tóth G., Varga Sz. (Mátyás, 85.) – Murai (Borvető, 92.). Vezetőedző: Zoran Szpisljak.

Gól: Hornyák (65.), illetve Murai (15.), Csillag (28.).

15. perc: két emberrel kontrázott a Vác, Tóth jól ugratta ki a mellette futó és mindenkinél gyorsabb Murait, aki 11 méterről higgadtan elrúgta Fadgyas mellett a labdát, 0–1.

28. perc: Csillag 28 méterről lőtt szabadrúgással vette be a hazai kaput, 0–2.

65. perc: Polényi távoli lövését a levegőbe bokszolta Halasi, a lehulló labdát Hornyák 1 méterről fejelte be, 1–2.

Mesterszemmel

Lengyel Roland: – Egy-két játékos úgy nézett ki, mintha nem tudta volna, hogy melyik mezben játszanak a csapattársai. Saját magunkat építettük le. Innen nehéz volt a fiúknak is visszajönni. Próbáltunk cserélni, a második félidőben egy gólt tudtunk szerezni, de nem játszottunk jól. Az elmúlt időszakban hat játékos sérült meg, ebből valószínűleg öten kezdtek volna. Nehéz helyzetben vagyunk.

Zoran Szpisljak: – Szervezettek voltunk, amit terveztünk, amiért edzettünk heteken keresztül, most megvalósult. Az első félidőben több helyzetünkből kétgólos előnyt szereztünk. Tudtuk, hogy a Nyíregyházának nagyon fontos meccs ez, nem engedtük, hogy lendületes támadást vezessenek.

MK
hirdetés