Nyíregyháza Spartacus – Pontosan szeretnének rajtolni Tatabányán

Zoran Szpisljak bizakodó
Zoran Szpisljak bizakodó
Nyíregyháza – Az új mester a Budaörs ellen debütál a nyíregyháziak kispadján.


Törlesztéssel kezdheti a bajnokság idei sorozatát a Nyíregyháza Spartacus férfi focicsapata. A másodosztályú bajnokság első körében a Bognár György irányította Budaörs 3–0-ra nyert Nyíregyházán. Vasárnap a két csapat a budaörsiek albérletében, a tatabányai Grosics Gyula Stadionban találkozik. A budaörsiek 35 ponttal az ötödik helyen állnak, a Szpari 25 egységgel a tizennegyedik.

– Nagyon nehéz meccs vár ránk, hiszen tudjuk, hogy a Budaörs egy jól összerakott csapat, amelyik jó helyen áll a tabellán – kezdte az esélylatolgatást érdeklődésünkre Zoran Szpisljak, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

– Ki kell elemezni a játékukat, vannak erényeik és hiányosságaik, miként nekünk is. Ezekre kell építenünk a taktikát, a stratégiát, ebből kell kihoznunk a maximumot. Vasárnap szeretném viszontlátni a mérkőzésen azt, amit gyakoroltunk. Szervezett és agresszív csapatjátékkal kell kirukkolni. Természetesen szeretnénk három ponttal hazatérni, de eggyel sem lennék elégedetlen – így Zoran Szpisljak.

Labdarúgás: NB II., 22. forduló, vasárnap

Budaörs–Nyíregyháza Spartacus. Tatabánya, 14, v.: Zierkelbach (Legeza, Baghy). Spartacus: Jova-Nagy J., Fodor, Rubus, Farkas – Bakos, Ács – Starosta, Rezes, Gyurján – Hornyák. További mérkőzések: Soroksár–Vác, Kazincbarcika–Tiszakécske, Mosonmagyaróvár–Kaposvár, Cegléd–Békéscsaba, Monor–Csákvár, Vasas–Siófok, Dorog–Budafok (mind 14), Gyirmót–Balmazújváros (17), ZTE–ETO FC Győr (18)

ML


Nyíregyháza - A labdarúgó NB II. tavaszi rajtja előtt álló Nyíregyháza Spartacus csütörtök délután a Continental Arénában tartott szurkolói ankétot, amelyen Kozák Attila cégvezető, Kiss Baranyi Sándor akadémiai vezető, Zoran Szpisljak vezetőedző és Purguly Árpád szakmai igazgató is felszólalt. A ...

Nyíregyháza - Noha az NB II.-es Nyíregyháza Spartacus a múlt héten még Törökországban edzőtáborozott, az időjárás ott sem volt kegyes a labdarúgókkal, ezért a szombatra tervezett mindkét edzőmeccsük elmaradt. A klub ezért erre a hétre edzőpartner után nézett. A nyíregyháziak szerda délután a román h...
hirdetés