Nyíregyháza Spartacus – Rezes gólja döntött Barcikán

Rezes Lászlót joggal ölelhették társai
Rezes Lászlót joggal ölelhették társai
Nyíregyháza – Könnygáz a mérkőzés előtt, Szpari-öröm utána.

Pár maszkos, botokkal felfegyverkezett borsodi várta vasárnap a Szpari szurkolóit a listavezető utolsó idegenbeli fellépésén Kazincbarcikán. A rendőröknek könny­gázzal kellett rendet rakniuk. A pályán szerencsére nem volt gond, az első félidőben a vendégek irányították a játékot, és sikerült is a kapuba találni. Szünet után a nyíregyháziak elsősorban arra ügyeltek, hogy az előny megmaradjon. Ezt sikerült is elérni, így három ponttal és érthetetlenül sok, hét sárga lappal zárták az idegenbeli fellépéseket.

KM

Kazincbarcika-Spartacus 0-1 (0-1)

Kazincbarcika, 600 néző, v.: Böcskei (Kovács II, Török).

Kazincbarcika: Varga – Szemere, Czető, Nagy, Lakatos (Privigyei, a szünetben), Irhás, Dobos, Illés, Lipusz (Menougong, 82.), Farkas, Lukács (Faggyas). Edző: Vincze Richárd.

Spartacus: Perger – Szokol, Rubus, Rakovic, Farkas – Szalai (Ramos, a szünetben), Abdouraman, Zofcák, Kostic – Rezes (Kapcina, 88, Pölöskey (Pálinkás, 79.). Vezetőedző: Mátyus János. Gól: Rezes (45.)

Vincze Richárd: – Az első félidőben nagy nyomás alatt tartott minket az ellenfél,a második játékrészben pedig több hittel akár elcsenhettünk volna megint egy pontot a Nyíregyházától, akinek gratulálok a bajnoki címéhez.

Mátyus János: – Ezen a meccsen nem játszottunk olyan jól, de ismét győztünk, amihez gratulálok a csapatnak, és gratulálok a hazaiaknak is, hiszen remekül helytálltak.
hirdetés