Nyíregyháza Spartacus – Továbbra is kapott gól nélkül

Rezes László gólt szerzett a Budafok elleni hazai meccsen
Rezes László gólt szerzett a Budafok elleni hazai meccsen - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Vasárnap Budafokon játszik a Szpari, Pejovics­nak eltörött a keze.


Remélhetőleg vasárnap este hasonló érzés foghatja majd el Jova leventét, mint mondjuk Tatjana Maticsot csütörtökön este. A Fatum röplabdázói nagy meccset nyertek a csabaiak ellen, a Szpari kapusa pedig a Continental Arénában nézte a meccset.

Csapata vasárnap Budafokon lép pályára, és Levi az elmúlt négy fordulóban nem kapott gólt. Amennyiben ez vasárnap is így lesz, akkor az iksz már biztos. Az elmúlt négy fordulóból három meccset megnyert a Szpari, Békéscsabán pedig ikszelt, így jó passzban van. A Budafokot ősszel itthon legyőzte a Spartacus, a Promontor utcaiak a legutóbbi fordulóban 2–0-ra győztek Mosonmagyaróváron.

Hatékony támadójátékot

– Ezen a szinten közel állnak egymáshoz a csapatok. A mentális felkészültség, a szervezettség és tudatosság dönthet a meccseken, ezt kell szem előtt tartanunk. Az, hogy a legutóbbi négy bajnokin nem kaptunk gólt, külön kihívás, és szeretnénk minél több góltalan percet. A védekezésben továbbra is fontos lesz a stabilitás, az előrejátékunk pedig legyen még élesebb, hatékonyabb. Erre kell a hangsúlyt fektetni. A hazaiak bizonyára kielemezték a játékunkat, de ezzel nem foglalkozunk, nekem az a fontos, hogy mi milyen állapotban vagyunk – vélekedett Zoran Szpisljak, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

A Szpari mestere nem számíthat az ötödik sárgát begyűjtő Kártik Bálintra, a beteg Starosta Dávidra, valamint Danilo Pejovicsra, akinek edzésen eltörött a kézközépcsontja, meg is kellett műteni.

ML
hirdetés