haon-sportoldal

2012.03.16. 15:59

Nagyon fontos meccset játszik a Loki és a Vidi vasárnap délután Székesfehérváron

Labdarúgás - Mi az, amikor a tavalyi bajnok, jelenlegi harmadik helyezett gárda a pontvadászat éllovasát fogadja? Szuperrangadó! Így aposztrofálják a vasárnap 16 órakor kezdődő, Videoton–DVSC-Teva bajnoki derbit, amit az M1 és a Hajdú Online (www.haon.hu) élőben közvetít.

Labdarúgás - Mi az, amikor a tavalyi bajnok, jelenlegi harmadik helyezett gárda a pontvadászat éllovasát fogadja? Szuperrangadó! Így aposztrofálják a vasárnap 16 órakor kezdődő, Videoton–DVSC-Teva bajnoki derbit, amit az M1 és a Hajdú Online (www.haon.hu) élőben közvetít. – Nem gondolom, hogy ez lenne a bajnoki döntő, ez egy olyan hatpontos rangadó, ami mindig is az egymáshoz közel álló csapatok mérkőzését jelöli. Nagyon messze a vége, 10 forduló még hátra van a bajnokságból, így nem hiszem, hogy ez a meccs döntene az aranyérem sorsáról – kezdte a beszélgetést Kondás Elemér, a Loki vezetőedzője.

A szakvezető nem ért egyet azokkal a véleményekkel, miszerint a debrecenieknek elég lenne egy döntetlen is a nagy rivális otthonában. – A győzelemért utazunk Székesfehérvárra. Döntetlenre nem szabad játszani, mert abból könnyen baj lehet. Nyerni szeretnénk, s ezért gólt, gólokat kell lőnünk – fogalmazott a mester, aki reagált arra a kijelentésre is, miszerint várhatóan két védekező középpályással erősíti meg a tengelyt a hajdúsági szakmai stáb. – Az majd a pályán eldől, milyen felfogásban futballozunk, de még egyszer mondom, nem a döntetlenben gondolkozunk, hanem győzelemre készülünk. Kondás Elemér szerint nem sok gól esik majd a csúcsrangadón, éppen ezért az dönthet majd a felek között, melyik gárda játékosai lesznek higgadtabbak.

Jó meccs, kevés gól?

– Biztos vagyok benne, hogy lesznek helyzeteink, a kérdés, hogyan tudjuk értékesíteni ezeket. Mindkét csapat kevés gólt kapott eddig a bajnokságban, éppen ezért sokat számít majd, melyik gárda játékosai tudnak tiszta fejjel dönteni a sorsdöntő szituációkban. A Loki és a Vidi is játssza a futballt, így élvezetes, közönségszórakoztató találkozót várok – mondta a Naplónak a tréner.

A szakvezető azt is elárulta, Bernáth Csabára, Szűcs Istvánra és Farkas Balázsra sérülés illetve betegség miatt nem számíthat a vasárnapi összecsapáson.

Magabiztosak a Vidinél

– A Debrecen nagyon jó csapat, de úgy érzem, a Videoton most sokkal jobb formában van. A karrierem során nem emlékszem olyan csapatra, amely ilyen fegyelmezetten és eredményesen futballozott, mint mi az elmúlt időszakban. Összességében jobb formában vagyunk, mint a Debrecen, és ezért meg is fogjuk nyerni a rangadót – fogalmazott a fehérváriak légiósa, Nikola Mitrovics a vidi.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!