Nyíregyháza Tigers – Haraptak a Tigriskölykök

Nagy Balázs (88) két pontot szerzett
Nagy Balázs (88) két pontot szerzett - © Fotó: Hidvégi János Gábor
Nyíregyháza – A nyíregyháziak ellen egyetlen pontot sem tudtak elérni a házigazda Sasok.


Nagyra törő célokkal vágott neki az amerikai focisták U 19-es bajnokságának a Nyíregyháza Tigers. Az első megmérettetésen a fővárosi Sasok vendégei voltak a nyíregyházaik.

Egy ideig döcögött a vendégek szekere, aztán fokozatosan támadásba lendültek a Tigriskölykök. Előbb a Tigers irányítója, Dobránszky Joel futott egy hatpontosat, majd Lipcsei Péter szintén futással növelte az előnyt, a végeredményt pedig Nagy Balázs Sándor állította be egy elkapott kétpontossal.

Októberben jön a Cowbells

– Az offense-ben az összeszokottság hiánya, és az izgulás érződött nagyon az első félidőben – kezdte visszapillanátását a mérkőzésre Mihalik György, a Tigers U19-es csapatának vezetőedzője.

– A defense uralta végig a mérkőzést, esélyt se hagyva az ellenfélnek. A második fél­időre a srácok összekapták magukat, szép támadásokat vezetve sikerült két TD-t is szerezni, a védelem pedig megálljt parancsolt az összes ellentámadásnak.

– Úgy vélem, hogy megvoltak a kezdeti nehézségek, de nagyon büszke vagyok a srácokra, mert végig keményen, kitartóan küzdöttek, és tudtak javulni a találkozó közben – zárta értékelését a szakember.

A Tigers következő ellenfele október 7-én a Cowbells lesz hazai pályán.

KM
hirdetés