A családok megerősítése, több magyar gyermek születése jelenti hazánk jövőjét

A családok megerősítése, több magyar gyermek születése jelenti hazánk jövőjét
Fidesz-KDNP. – A kormány nyolcadik konzultációja a családok védelméről szól, ezért felette van minden pártpolitikai csatározásnak. Kiemelt sorskérdésünk, hogy a népességfogyásra milyen válaszokat adunk – fogalmazott szerdai sajtótájékoztatóján dr. Vinnai Győző.


A párt országgyűlési képviselője hangsúlyozta: a családok megerősítése, több magyar gyermek születése jelenti hazánk jövőjét, ezért a gyermeket vállaló családok számíthatnak a kormány támogatására az otthonteremtés, a munkavállalás és az életkezdés területén is.

– Kiterjesztjük a családok otthonteremtési támogatását, hogy a kistelepülések is megtarthassák a fiatalokat, nagyobb anyagi elismerést kapnak azok, akik otthon ápolják gyermeküket vagy családtagjaikat, s az intézkedések 2/3-os védelmet kapnak, ezzel is bizonyítva, politikán felül állnak ezek a döntések – emelte ki dr. Vinnai Győző, aki a 2-es számú egyéni választókerület öt Fidesz-KDNP-s polgármestereivel közösen töltötte ki a sajtótájékoztatón a nemzeti konzultációs ívet, és arra kérte a megye lakosságát, december 21-éig tegyenek ugyanígy, hogy „közösen döntsünk a jövőnkről”.Nyíregyháza.
SZON.HU


hirdetés