A Spartacus mestere szerint a sebzett vad mindig veszélyes

Akt.:
A Spartacus mestere szerint a sebzett vad mindig veszélyes
© Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A Cegléd elleni meccsen mindhárom pontot itthon tartaná a nyíregyházi együttes.

Ezt be kellene húzni. Vasárnap első idei hazai bajnokiját játssza a Nyíregyháza Spartacus. A Zoran Szpisljak irányította piros–kékek a ceglédi együttest fogadják. A hazaiak huszonöt ponttal a tizennegyedikek, a ceglédiek két ponttal kevesebbel, két hellyel állnak mögöttük.

Az őszi meccsüket gól nélkül zárták a felek, akkor még Tiszakécskén. Azóta átadták a ceglédiek a pályáját, ahol egy hete 4–0–ra kikaptak a békéscsabaiaktól. A Szpari Tatabányán 3–2–re szenvedett vereséget a budaörsiektől. Bizonyára mindkét együttes szeretné kiköszörülni a csorbát.

Megfelelően ráhangolódtak

– Kifejezett kemény meccset várok, mert a ceglédiek is nehéz helyzetben vannak, a sebzett vad pedig mindig veszélyes – kezdte érdeklődésünkre Zoran Szpisljak, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Ráadásul ez egy úgynevezett hatpontos meccs, ezért keményen és nagyon koncentráltan kell játszanunk. Szeretném viszontlátni azt, amit a Budaörs ellen a második félidőben mutattak a játékosok. Azt a játékot kell továbbvinni és a következő szintre lépni. Nagyon fontos mérkőzés, a csapat jó állapotban van, a játékosok megfelelően ráhangolódtak a találkozóra, várjuk is és itthon akarjuk tartani a három pontot – így Zoran Szpisljak.

Szombaton még lesz egy edzés, vasárnap pedig jöhet a találkozó. A legutóbbi fordulóban kiállított Rubus Tamás eltiltása miatt csak a lelátón foglalhat helyet.

Labdarúgás

NB II., 23. forduló, vasárnap: Spartacus–Cegléd. Városi Stadion, 14, v.: Takács (Medovarszki, Csatári). Spartacus: Jova – Nagy J., Fodor, Pejovics, Farkas – Gulyás, Ötvös, Starosta – Kártik, Rezes, Gyurján.

MLNyíregyháza.
SZON.HU


hirdetés