Buli buli hátán: ismét érdemes rápörögni a hétvégére

AWS-lemezbemutató koncert a Club Hollywoodban
AWS-lemezbemutató koncert a Club Hollywoodban
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Kíváncsi vagy, milyen bulikkal és koncertekkel várnak a hosszú hétvégén a megyeszékhelyen és környékén?

Március 14., csütörtök

21.45: AWS-lemezbemutató koncert

A Club Hollywoodban mutatja be nemrég megjelent, Fekete részem című lemezét az AWS.

Az alternatív rock-metal zenekar 2006 nyarán alakult, neve az Ants With Slippers rövidítése. Első albumukon még angol nyelvű dalok szerepeltek, majd magyarra váltottak – szövegeik önálló művekként is megállják a helyüket. Eddig három nagylemezt adtak ki, játszottak már számtalan hazai klubban és fesztiválon, illetve külföldön is. Zenei hatásaik között a Metallica, Korn, System of a Down, Linkin Park, Superbutt, Subscribe és az Isten Háta Mögött zenekarokat említik. A Dal megnyerésével a zenekar képviselte hazánkat tavaly az Eurovíziós Dalfesztiválon Viszlát nyár című dalával. A versenyen 21. helyen végzett a banda. Az AWS-es fiúk két másik zenekarral érkeznek a nyíregyházi klubba: a ráhangolódásban az USEME (kezdés: 20.30), a levezetésben pedig a Down of Whatever (23 óra) lesz a segítségükre.

22 óra: Remember Carl Music Café

Emlékeztek még a régi szép időkre? A nagykállói Music hangulatát idézik meg egy feledhetetlen éjszakán.

Időutazásra készülnek a nagykállói Rúzs Bárban, ahol újra átélhetitek a régi bulikat, egymásra találhatnak a felbomlott társaságok. A kétezres évek elejének zenéivel készülnek a szórakozóhely rezidens lemezlovasai. Vigyázat! Rég elfeledett emlékek rohanhatnak meg a táncparketten.

22 óra: Mulatós slágerek egész éjjel

A nyíregyházi Barbizonban Kocsis Janika, a mulatós zene császára húzza a talpalávalót. A kisteremben pedig Dj. Sögö lesz a hangulatfelelős.

Március 15., péntek

21 óra: Retró házibuli a Club Prestige-ben

A környék legnagyobb retró partiját prezentálják a mátészalkai klubban, ahol Dj. Cuba vezetésével a legnagyobb slágerekre rázhatjátok hajnalig. Szőnyeg felcsavarva, limbóláz az egekben, kezdődhet a tánc!

22 óra: Deep Night Sounds a küzdőtéren

A nyíregyházi Continental Arénában pénteken lesz szeletelés, pumpálás, toporgás és technó minden mennyiségben. És akik a lemezjátszók mögött diktálják az ütemet: Thomas Borza, Gaga, Metha, Jay Lumen, Mateo & Spirit és Episode1.

22 óra: Sweet Sexy Night az X Caféban

A megyeszékhely szívében pénteken ismét a hölgyeké a főszerep. A zenéért Dj. Koltai felel.

22 óra: G.w.M izzít a Sóstó Noise-on

A Mr. Missh körüli felfordulás miatt a szervezők úgy döntöttek, hogy eltolják a rapper buliját egy későbbi időpontra. Szerencsére nem maradnak sztárvendég nélkül a Szódaház utcai szórakozóhelyen: érkezik G.w.M, aki éjfélkor lép színpadra.

Március 16., szombat

20.30: Sztiloparti a Continental Arénában

A legújabb, legstílebb parti szervezői most Nyíregyházán mutatják meg, mi a #sztíló.

És a lineup: érkezik Rico x Miss Mood, Lmen Prala, Metzker Viktória, Szecsei, a KatapultDJ, Yamina, Dj. Lennard és Dj. Franky. A buli 16 pluszos.

21 óra: Karmapirin-koncert a Chloéban

A nyíregyházi étteremben ad csendesülős koncertet a Karmapirin a Madárka turné részeként.

Szakos Andi és zenekara a rajongók legnagyobb örömére tavasszal fellép Debrecenben, Hajdúszoboszlón, Sátoraljaújhelyen, Tokajban és Máriapócson is. Az új lemez dalai mellett természetesen a régi kedvencekről sem feledkeznek meg.

21 óra: Rappers In The House Nyírlugoson

A Főnix bárban Kevin Johnson pörgeti fel a bulit, melynek sztárvendége G.w.M lesz.

21 óra: Depeche Mode & 80’s Video Party

Az év első nyíregyházi Depeche Mode bulija a Club Hollywoodban.

Amire számíthatsz: sok-sok Depeche Mode a kezdetektől napjainkig, valamint a nyolcvanas évek ikonikus New Wave, Synth-pop, Dark Wave és underground bandáinak slágerei. Mindez projektoros kivetítéssel kiegészítve. A buli nyomokban Bonanza Banzait, Ákost, illetve kilencvenes évekbeli zenéket is tartalmazhat. Szelektorok: Jo Sef, Zsola és )dp(.

22 óra: Szingli parti a Mamma Miában

A belvárosi szórakozóhelyen szombaton minden kacér pillantás mögött ugyanaz az indok bújik majd meg…

Ha ismerkedni szeretnél, válaszd a zöld karszalagot, ha foglalt vagy, a piros lesz a te színed. Három terem, három zenei stílus, egy forró éjszaka – mindez húsz éven felülieknek.

22 óra: Megborulás a Club Passionben

A mátészalkai szórakozóhelyen Szecsei és Jackwell lesz a ritmusfelelős. A házigazda: Dj. Tekk.

22 óra: Magyar slágerek éjszakája az X Caféban

A nyíregyházi klubban egész éjjel a magyar könnyűzene kincsesládájából válogatnak Kozsótól az Emergency House-ig.

22 óra: A trap mestere lesz a sztárvendég

A tiszateleki Club Pegazusban nem múlhat el hétvége Dj. dömping nélkül. Nem lesz ez másként szombaton sem.

Daniel Nike, Christopher, Tomy Montana, Henry és PéGé mellé befut Lmen Prala is, míg a mulatós teraszon egész éjjel Nyuki zenél.

Március 18., hétfő

22 óra: #EgyetemiMulató

A Nyíregyházi Egyetem Hallgatói Szertár Klubjának mulatós bulisorozata folytatódik. Vendég: Zelenák Krisztián.Nyíregyháza.
SZON.HU


hirdetés