Eddig sem vicceltek a Sényőiek

Akt.:
A két fronton is rendkívül sikeres sényőiekkel szemben ősszel rendre fennakadtak az ellenfelek
A két fronton is rendkívül sikeres sényőiekkel szemben ősszel rendre fennakadtak az ellenfelek - © Fotó: Pusztai Sándor
Sényő – Ádám Dénes, Szűcs Ferenc és Toldi András távozott az éllovas sényői csapattól.


Sényő-Carnifex eddig sem viccelt, amit fényesen alátámaszt az őszi szereplés. A megyei első osztályú futballcsapat ugyebár makulátlan mérleggel feszít a tabella tetején, miközben a Magyar Kupában történelmet írt – a legjobb tizenhat közé jutott, a negyeddöntőben pedig az MTK-val szembeni párharc a soros feladat. Így a bajnoki riválisokhoz képest jóval korábban, február 21-én már tétmeccsen lép pályára. méghozzá a fővárosban, a hazai visszavágó egy héttel később lesz.

A két frontos harc miatt Sándor Tamás együttese január 11-én munkába állt, sőt, szombaton, Hajdúböszörményben edzőmérkőzésen is bemutatkozik. Akárcsak a hajdúsági legénységgel esedékes találkozón, a további felkészülési összecsapásokon is NB III-as ellenfelekkel, így a Nyírbátorral, a Füzesgyarmattal és a Tállyával „fut össze”.

Némileg módosult összetételben. A keretből a támadó Toldi András az „osztálytárs” Baktalórántháza, míg a jobbára az ifik között bevetett középpályás, Ádám Dénes a szintén megye egyes Balkány színeiben folytatja – a több játéklehetőség reményében. Szűcs Ferenc ugyancsak elköszönt, a védő munkahelyi elfoglaltság miatt a másodosztályú Kemecsét erősíti a jövőben.

– Egyelőre két játékos igazolását tervezzük, hátvéd és csatár érkezése szerepel a terveink között – jelezte Pehely Zoltán polgármester, a sényői futball egyik fő letéteményese. – Minderről majd a szakmai stáb dönt január végén, de a keret jelenlegi tagjai is bizonyították, velük is nyugodtan neki mehetnénk a tavasznak.

KM-KTNyíregyháza.
SZON.HU


hirdetés