Egy táskányi nem luxus

A mindennapi tisztálkodás nem luxus, még sincs rá lehetősége mindenkinek
A mindennapi tisztálkodás nem luxus, még sincs rá lehetősége mindenkinek - © Illusztráció: Dreamstime
Nyíregyháza – Higiéniás és fehérnemű­csomagot adományozhatnak a rászoruló nőknek.


Nem csak karácsony előtt van szükségük embertársaik segítségére a nehéz körülmények között élőknek, egész évben hálásak a támogatásért, a gondoskodásért. Nemrégiben kampány indult Nem luxus táska néven, melynek keretében januárban rászoruló nőknek gyűjtenek alapvető higiéniás és fehérneműcsomagokat.

Két helyen lehet leadni

Az akcióhoz Nyíregyháza is csatlakozott, a megyeszékhely két helyszínén is le lehet adni a táskába rendezett csomagokat, így a Szent István utca 14. szám alatti 21-es rendelőben (hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között) és a
görögkatolikus templomban (Szentháromság tér 1., hétfőtől csütörtökig 9 és 12 óra között).

Milyen termékek számítanak nem luxusnak? Például a sampon, a hajbalzsam, a fogkrém és fogkefe, a szappan és az egészségügyi betét, a tiszta zokni és alsónemű, a papírzsebkendő, a hajgumi, a fésű, a dezodor, az ajakbalzsam, a nedves törlő és a vécépapír, a papucs, a müzliszelet és egy kedves üzenet attól, aki a táskát adományozza.

Olyan nőknek szeretnék adni a táskákat, akik nehéz anyagi körülmények között élnek, illetve hajléktalanná váltak, de természetesen ebben a helyzetben is szeretnék megőrizni a méltóságukat és nőiségüket, amiben az adományok nagyon sokat tudnak segíteni.

KMNyíregyháza.
SZON.HU


hirdetés