Fidesz sajtótájékoztató Nyíregyházán

By cziffraandi
Nyíregyháza –  A Nyíregyházi Járási Ügyészség december 6-án hozott határozatot abban az eljárásban, mely dr. Helmeczy László ügyvéd feljelentése alapján indult hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények miatt.

Az ügyészség két kérdéskörben elrendelte a feljelentés kiegészítését, és kihallgatták az érintetteket az Ellensúly című MSZP-s kiadványban foglaltak és a Nyílt tér internetes portálon megjelentetett hírek és videók kapcsán. Három kiemelt eleme volt a feljelentésnek: a közbeszerzések, a kórházberuházás és a NyírVV, illetve a céghez kapcsolódó ügyvédi megbízások. Az ügyészség a feljelentés kiegészítése után sem talált semmilyen megalapozottságot, ezért bűncselekmény gyanújának hiánya miatt elutasította a feljelentést.

– Kérjük, hogy az MSZP-s képviselők mellőzzék a stílusában és tartalmában is minősíthetetlen megnyilvánulásokat, mert ezek nem a közjót és a közérdeket szolgálják, valamint kérjenek elnézést az érintettektől – mondta hétfői sajtótájékoztatóján Halkóné dr. Rudolt Éva és dr. Tirpák György önkormányzati képviselő.Nyíregyháza.
SZON.HU


hirdetés