Halálos baleset történt az M3-as autópályán

By cziffraandi
Akt.:
Halálos baleset az M3-ason
Halálos baleset az M3-ason - © Fotó: Pusztai Sándor
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Árokba sodródott egy Volvo az M3-as autópálya mentén péntek délután. Az összeroncsolódott gépkocsiban ülő személy életét vesztette.

Nyíregyháza irányából haladt Kálmánháza felé az M3-as autópályán egy Volvo személygépkocsi. A 220-as km szelvényt elhagyva meredeken lesodródott az útról és egy olyan szakaszon futott árokba, ahol nem volt szalagkorlát. Az autó az árokban bukdácsolni kezdett és rommá tört. A kocsiban lévő holmik szanaszét szóródtak, az ülésbe csatolt sofőrön a kiérkező mentők nem segíthettek, a helyszínen életét vesztette.

Azt, hogy mi okozta az irányvesztést, és a bekövetkezett halált, későbbi vizsgálat tisztázhatja. A műszaki mentéshez riasztott tűzoltók a daruval megemelték a felismerhetetlen roncsolódott járművet, hogy ellenőrizzék, nincs-e alá szorulva más személy. Az autópálya rendőrség eljárás során tisztázza a felmerülő felelősség kérdését. Az anyagi kár több millió forint lehet. Talán, ha egy darabig még az úton maradt volna az autó, akkor olyan helyen veszít irányából, ahol a szalagkorlát megvédte volna az árokba sodródástól, és esetleg a sofőrnek marad esélye a túlélésre.

 Nyíregyháza.
SZON.HU


hirdetés