Hétköznapi hősöket keresünk

Hétköznapi hősöket keresünk
© Illusztráció: AFP
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Ha ismer olyan embert, akit a veszély sem tart vissza attól, hogy másokon segítsen, jelölje!

Az igazi hősök köztünk élnek, tartja a mondás. Olvasóinkkal közösen most szeretnénk ezt bizonyítani is, éppen ezért keressük azokat a megyénkbeli embereket, akik a saját területükön valami olyat alkottak, amely mások érdekeit tartja szem előtt.

Keressük azokat, akik életüket arra tették fel, hogy segítsék embertársaikat, napi hozzáállásuk példamutató és követendő, munkájuk során akár saját életüket is kockáztatják annak érdekében, hogy másokét megóvják.

Kategóriák

Hat kategóriában várjuk olvasóink jelölését. Minden 18. évét betöltött, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei lakos jelölhet és szavazhat. Az egyes kategóriákban egy ember csak egy személyt jelölhet, illetve egy szavazatot adhat le (tehát összesen hatot-hatot).

Keressük tehát a hétköznapok hős tanárát, és olyan személyt, aki önkéntes munkát végez. Javaslatot várunk egészségügyi dolgozóra; ápolóra, asszisztensre, beteghordóra, védőnőre vagy bármely más szakdolgozóra. (Mivel orvosok számára létezik más, közönségszavazáson alapuló elismerés, ezúttal kérjük, őket ne jelöljék!) Továbbá, kérjük, ajánljanak mások figyelmébe mentőt, tűzoltót és rendőrt is!

A jelöléseket és szavazatokat az Év sportolója eseményhez hasonlóan a napilapunkból kivágott szelvényeken, szerkesztőségünkben, illetve a Szabolcs Online-on lehet leadni. A Kelet-Magyarországban folyamatosan megjelenő jelölőszelvényeket kivágva és kitöltve február 19-éig kell eljuttatniuk szerkesztőségünkbe postán (4400 Nyíregyháza, Dózsa György utca 4-6.) vagy személyesen behozva a kihelyezett gyűjtőládába kérjük bedobni.

A jelöléseket interneten is február 19-éig tehetik meg, a www.szon.hu weboldalon, illetve a www.kelet.hu/akelethetkoznapihosei címen.

Győztesek és nyertesek

A jelölteket az akció során bemutatjuk lapunkban, a kategóriagyőzteseket pedig díjátadó gálán köszöntjük. A szavazók között értékes nyereményeket sorsolunk ki. Az akció március 16-áig tart.

KMNyíregyháza.
SZON.HU


hirdetés