Kerékpárral a határon

Csodás kilátás nyílik a szatmárnémeti tűzoltótoronyból
Csodás kilátás nyílik a szatmárnémeti tűzoltótoronyból
Szamossályi – Bicikli hiányában is érdemes jelentkezni a Szamossályiból induló kerékpártúrára.

Az idén második alkalommal szervezi meg a Szamossályi–Szatmárnémeti kerékpártúrát az előbbi község önkormányzata. A résztvevők szeptember 23-án, szombaton 9.30-tól gyülekeznek majd a szamossályi polgármesteri hivatal udvarán, 10 órakor indulnak útnak, a határt pedig nem sokkal dél után lépik át. Pihenőt 13 órakor tartanak Vetés községben, ahol megtekintik a református templomot, majd fát ültetnek az emlékerdőben.
A túrázók 15 órakor érik el Szatmárnémetit, ahol városnézés a program (Zöld Ház, Kossuth tér, tűzoltótorony, kisiparosok háza). Busszal indulnak vissza 18 órakor Szamossályiba, ahol a művelődési házban 19 órakor vacsorával zárul a program.

A rendezők mindenkinek biztosítanak kerékpárt, azoknak is akik annak hiányában nem tudnának elindulni.

Jelentkezni szeptember 19-éig lehet a szamossályi polgármesteri ­hivatalban személyesen, illetve a 44/566-076-os és a 44/566-035-ös telefonszámokon.

KM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

Nyíregyháza.
SZON.HU


hirdetés