Kotorszky: végre jön az új Bobafett-lemez

Kotorszky: végre jön az új Bobafett-lemez
Nyíregyháza – A nyíregyházi megmondóember rég várt albuma június 22-én jelenik meg.


Ha van hip hop, ami messze túlnyúlik hatásában és gondolatiságában a műfaji gettó keretein, az Bobafett munkássága. Elsősorban azért, mert a klasszikus hardcore világszemléletével rokon, tehát szabadnak, bevehetetlennek, mintegy szellemi puristának tekinti önmagát. A nyíregyházi megmondóembernek június 22-én jön ki az új, Kotorszky című lemeze CD-n és LP-n – számolt be a jó hírről a Lángoló gitárok blog.

Az anyag az utóbbi idők legjavából válogat, és míg régebben Bobakrome volt a zenei felelős, most Trackkilla, Zest, Hencz Csabi, Lord Iron Livah – aki a csapat gitárosa is –, Szárnyasfejvadász, valamint Atrow az elkövetők. Mindkét formátum tartalmazza majd a szövegkönyvet is. A borítóért Untune és Csabi felel, a hanganyagot Direct maszterelte. A vinyl nyolc, a CD pedig tizenkét számos.

KM


Mezőkövesd, Nyíregyháza - Ha egy borsodi és egy szabolcsi rapper összeáll, abból csak valami jó sülhet ki. Bizonyíték erre a mezőkövesdi gyorslövetű, berettaszájú Funktasztikus és a nyíregyházi csúzli, Bobafett közös száma. A BobaFunkhoz klip is készült, amire május 31-ei feltöltése óta közel 12...Nyíregyháza.
SZON.HU


hirdetés