“Még a Rally idején sem láttunk itt így bekanyarodni senkit”

Akt.:
“Még a Rally idején sem láttunk itt így bekanyarodni senkit”
© Forrás: Levadászva
Nyíregyháza – A Levadászva Facebook-csoport osztott meg egy fotót egy sofőrről, aki egy kicsit talán eltévedt…

István ÉS Judit egy kanyarodó autóst fotózott Nyíregyházán. Még a Rally idején sem láttunk itt így bekanyarodni senkit. Valamit nagyon elnézhetett. Reméljük épségben hazaért! – írta a Levadászva csoport szerkesztője.

Lehet angol a sofőr – jegyezte meg egy kommentelő.

A sofőr egyébként észrevehette a hibát, bizonyíték rá, hogy a fotón ég a rückverc lámpája, vélhetően már tolatott vissza.


Egy kommentelő ezt írta a képhez: Ez teljesen jó! Eddigi legjobb! Hol itt a probléma? Jól ki használta a helyet. De szerintem előbb a smart volt ott és mikor oda állt, a többi is párhuzamosan állt vele. Csak időközben azok elmentek és a többiek álltak be rosszul...
Nyíregyháza - A Levadászva Facebook-csoport úgy döntött, most egy darabig nem posztol több olvasói fotót a rosszul parkoló nyíregyházi autókról, decemberben szeretnének inkább a pozitív dolgokra koncentrálni. A döntés érthető: valósággal elárasztották őket az olvasói fényképek, lássuk be, nem túl ne...

Nyíregyháza - A pofátlan parkolásnak is van azért határa: a fotó készítője azt állítja, a nem éppen remekül parkoló autósokat védte eddig, de ez azért már nála is kiverte a biztosítékot. "A gyerekkel megyek a járdán, erre elénk vág a járdára, és ott hagyja..." - írta. Mások azt kérdezték, megkösz...Nyíregyháza.
SZON.HU


hirdetés