Ruhabörze a jó idő és a sokszínűség jegyében

By Gabriella Pataki
Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Nyíregyháza – A jó idő és a sokszínűség jegyében rendezi meg a március 11-i Kelet Ruhabörzét a két szervező, Temesfalviné Kozaróczy Anett és Szepesiné Nagy Bea, akik azt ígérik: nemcsak átmeneti ruhákból lesz széles a választék, de cipők, játékok, sportszerek, biciklik, rollerek, gördeszkák is gazdát cserélnek majd. , tékvól n pedig éppen ilyenek cserélnek majd gazdát.

A két édesanya saját tapasztalataira építve határozta el hat évvel ezelőtt, hogy összehozzák az eladni és a vásárolni vágyókat, és míg kezdetben főként babaholmik cseréltek gazdát, az évek alatt kibővült az eladók köre. Ma már egyetlen korosztály sem távozik üres kézzel, mindenki találhat magának ruhát, lábbelit. Nem lesz ez másként a március 11-én sem: aki 8–14 óra között ellátogat a Bujtosi Szabadidő Csarnokba, tetőtől talpig felöltözhet. A küzdőtéren felállított standokon, asztalokon kínálják portékáikat a kiállítók, a telt ház pedig garantált, ám kereskedők jelentkezését még várják a szervezők. Ez alkalommal az emelet sem marad kihasználatlan: a gyerekeket játszóház és érdekes foglalkozások várják. Gazdag kínálatból válogathatnak tehát a vásárlók, akiket a hagyományokhoz híven kísérőrendezvények is várnak. Délelőtt 8 és délután 2 óra között tehát a csarnokba látogatók megvehetik a tavaszi ruhákat, cipőket, de patchwor-kök, tönkölybúza termékek is színesítik a kínálatot, ráadásul valamennyi belépő kap egy ajándékot, a belépőjegy ára pedig levásárolható.

Az esemény jótékony célt is szolgál: a börze végén azokat a ruhákat, könyveket, amiket a szülők nem tudtak eladni, de hazavinni sem szeretnének, leadhatják, a szervezők pedig elviszik azokat a kórház gyerekosztályára és az Anyaotthonba. A szervezők kupakokat is várnak: akinek vannak összegyűjtött műanyag kupakjai, az a börzére elviheti azokat, hogy egy beteg gyerek gyógyulását szolgálják.

 Tudnivalók

Kelet Ruhabörze
Helyszín: Bujtosi Szabadidő Csarnok, Nyíregyháza
Időpont: 2012. március 11., 8–14 óra
Programok: játszóház, ugrálóvár, kreatív sarok, arcfestés
Infovonal: 06-20/3398-630, www.kelet-bababorze.hu

– KM –Nyíregyháza.
SZON.HU


hirdetés