Szpari – Negyedóra kevés az üdvösséghez

Lencse Lászlóék biztosan vették az akadályt, sajnos a becsúszó Rubus Tamás megsérült
Lencse Lászlóék biztosan vették az akadályt, sajnos a becsúszó Rubus Tamás megsérült - © Fotó: mtk.hu
Nyíregyháza – Az MTK első gólja után elbizonytalanodtak a Nyíregyháza Spartacus játékosai.

Ez finoman fogalmazva nem úgy sült el… Az egyértelmű, hogy vasárnap a házigazda MTK volt az esélyesebb a Szpari vendégjátékán. Az már nem annyira, hogy a listavezető könnyen és biztosan szerezte meg a hetedik győzelmét.
– Természetesen én sem ilyen mérkőzésre gondoltam – kezdte visszapillantását a vasárnapi meccsre Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

– Az első negyedórában minden úgy történt, ahogyan szerettük volna. Azt tudtuk, hogy az MTK többet fogja birtokolni a labdát, ám így is volt lehetőségünk a gólszerzésre. Azt el kell hogy mondjam, hogy az MTK miatt picit változtattam a szerkezeten. Ez okozhatott bizonytalanságot, ám ettől függetlenül a játékosokból hiányzott az a fajta belső magabiztosság, amire egy ilyen mérkőzésen szükség van.

– Kontrolláltuk a találkozó elejét, aztán az első gól – amilyet ilyen szinten nem lehetne kapni – keresztülhúzta a számításainkat és még bizonytalanabbá tette a csapatot. Be kell lássuk, hogy papírforma-vereséget szenvedtünk, hiszen jobb csapat az MTK.

– Az első gól után már nem megfelelő koncentráltsággal játszottunk. Nagyon köszönjük a szurkolók lelkes buzdítását, örülök, hogy türelmesek a csapattal szemben. Remélem, ez így marad a hazai mérkőzésre is – fűzte még hozzá Lucsánszky Tamás.

Jó hír volt, hogy Forró Gyula felépült, az viszont ­rossz, hogy vasárnap egy másik védő dőlt ki a sorból. A második félidőben Rubus Tamás rosszul érkezett a gyepre. A tévéközvetítésben úgy tűnt, a bokája fordult ki, ám a gond a térdével van. A pontos diagnózis még várat magára, ám az bizonyos, hogy vasárnap nem játszhat a Sopron elleni hazai meccsen.

KM-ML


Illusztráció: KM-archív
Nyíregyháza - A Szpari zsinórban ötödik bajnokiján nem tudott nyerni. A drukkereken nem múlott. A Szparit a vasárnapi, MTK elleni találkozra is sok szurkoló kísérte el. Úgy nézett ki, hogy lesz is sikerélményük, hiszen az első helyzetet Dragóner Filip hagyta ki. Aztán az elsőfélidőben már csak az...Nyíregyháza.
SZON.HU


hirdetés