Több állásajánlatot is kaptak a végzős diákok

Az idei állásbörzére is sok fiatalt várunk
Az idei állásbörzére is sok fiatalt várunk - © Fotó: KM-Archív
Nyíregyháza – Az iskolák számára ahogy tavaly, úgy az idén is meghirdetünk egy külön akciót.

Ahogy azt már több alkalommal is beharangoztuk, lapunk az idén is megrendezi a Kelet-Magyarország Állásbörzét a Continental Arénában. A március 22-ei esemény közvetlen találkozási, egyeztetési lehetőséget teremt a megye foglalkoztatói és munkavállalói számára, ugyanakkor segíti a még tanuló fiatalok pályaválasztását, orientációját is. A diákok bepillantást nyerhetnek olyan vállalatok, cégek munkájába, amelyek meghatározhatják jövőjüket, biztos álláslehetőségekkel célt adhatnak a diákság számára szakmaválasztáshoz, továbbtanuláshoz.

Kiemelt megjelenési lehetőség

A középiskolák számára ahogy tavaly, úgy az idén is meghirdetünk egy külön akciót extra nyereményjátékkal: az állásbörzénkre legtöbb látogatót (diákot, munkatársat) delegáló középfokú oktatási intézmények kiemelt megjelenési lehetőséget kapnak ajándékba napilapunkban. Lesz tehát olyan iskola, amely duplán nyer, ha ellátogat a Kelet-Magyarország Állásbörzéjére!

Hasznos volt a börze

– A végzőseink tavaly a tanáraik kíséretében látogattak el az állásbörzére, amely az iskola és a tanulók számára egyaránt hasznosnak bizonyult. A diákok több állásajánlatot is kaptak, főleg azok, akik valamely hiányszakmában tanultak. A börzén több olyan céggel is sikerült felvennünk a kapcsolatot, amelyekkel azóta is együttműködünk. Bízunk benne, az idei állásbörze is hasonlóan színvonalas lesz, mint amilyen a tavalyi volt. Mi ott leszünk március 22-én a Continental Arénában – fogalmazott lapunknak Gazda Sándor Mihály, a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Inczédy György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma igazgatója, aki hozzátette: nagyon örültek a tavalyi nyereménynek, azaz az egy oldalas ingyenes megjelenésnek a Kelet-Magyarország hasábjain.

TGNyíregyháza.
SZON.HU


hirdetés