Ünnepi menetrend a MÁV-nál

By SeraZ
Ünnepi menetrend a MÁV-nál
Ünnepi menetrend a MÁV-nál
Nyíregyháza – A húsvéti ünnep ideje alatt a következőképpen alakul a vasáúti menetrend: április 8-án (vasárnap) ünnepnapi, április 9-én (hétfőn) vasárnapi menetrend lesz érvényben. Április 10-től, vagyis keddtől már a megszokott, menetrend szerint közlekednek a személyszállító vonatok.

Az ünnepi, módosított közlekedési rendet a közforgalmú menetrendkönyv és az ELVIRA internetes kereső is tartalmazza. A várhatóan megnövekvő utasforgalmi igények kiszolgálása és a kényelmesebb utazás érdekében a MÁV-START Zrt. – az igényekhez és lehetőségekhez igazodva – a legnagyobb utasforgalmú vonalakon a szerelvényeket több járművel közlekedteti.

A pénztárak előtti sorbanállás elkerülése érdekében javasolja a személyszállító vasúti társaság az utasainak, hogy a menetjegyüket váltsák meg elővételben, illetve vegyék igénybe az internetes jegyvásárlás, továbbá az otthoni menetjegynyomtatás lehetőségét a www.mav-start.hu weboldalon keresztül. A módosított közlekedési rendről érdemes tájékozódni a www.mav-start.hu honlapon, illetve a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon, a 06 (40) 49-49-49-es telefonszámon.Nyíregyháza.
SZON.HU


hirdetés