Vádat emeltek a férfi ellen, aki kitépte egy nő nyakából a nyakláncot Nyíregyházán

Akt.:
Vádat emeltek a férfi ellen, aki kitépte egy nő nyakából a nyakláncot Nyíregyházán
© Fotó: police.hu
Nyíregyháza – A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást O. Mihály 24 éves nyíribronyi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint, a férfi kitépte egy asszony nyakából a nyakláncát Nyíregyházán, a Kossuth utcán 2017. október 16-án 15 óra 30 perc körül. Az elkövető a bűncselekmény elkövetése után menekülni kezdett és közben elejtette a nyakláncot, amit az őt követő tulajdonos megtalált. A rendőrök a bejelentést követően megkezdték az adatgyűjtést és egy biztonsági kamerafelvétel segítségével rövid időn belül beazonosították és elfogták a feltételezett elkövetőt. A rendőrök a férfit gyanúsítotti kihallgatása után bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes bíróság elrendelt.

A rendőrök az ügyben a nyomozást befejezték és az iratokat vádemelési javaslattal a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Fotó: police.hu
Nyíregyháza - A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírája kisebb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt a mai napon elrendelte O. M. előzetes letartóztatását. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2017. október 16-án délután egy nyíregyházi utcán közlekedő idős hölgy nya...
Fotó: police.hu
Nyíregyháza, Nyíribrony - A rendőrök pár órán belül elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a nyíribronyi férfit. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást O. Mihály 24 éves nyíribronyi lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint, ...Nyíregyháza.
SZON.HU


hirdetés