Nyíregyházán és Beregsurányban sem bírt magával két férfi – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyházán és Beregsurányban sem bírt magával két férfi – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. október 20-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 36 éves hetefejércsei lakos ellen. A férfi 2016. október 20-án Nyíregyháza belterületén élettársával hangosan kiabált és trágár szavakkal illette, melyet a kiérkező rendőrök többszöri felszólítása ellenére sem fejezett be. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 55 éves beregdaróci lakos ellen. A férfi 2016. október 20-án egy beregsurányi büfében kiabált és agresszíven viselkedett. Mivel a férfi cselekményét a helyszínre érkező rendőrök felszólítása ellenére tovább folytatta, ezért előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés