Nyíregyházáról egyenesen az esőerdőbe

Nyíregyházáról egyenesen az esőerdőbe
Nyíregyházáról egyenesen az esőerdőbe
Nyíregyháza – A húsvét egyik meglepetése a Nyíregyházi Állatparkban nyíló Dél-Amerika ház, ahol a kontinens esőerdőinek különleges állat- és növényvilágába pillanthatunk be.

Kapcsolódó cikkek:

A sikert nem adják ajándékba
Pályafutásáról mesélt a Nyíregyházi Állatpark igazgatója a JCI Vezetői Fórumán. – Akinek nincsenek elétrhetetlen céljai, az az elérhetőt sem éri el! – vallja Gajdos László.  

Gazdát cserélt az Igrice, megvette Nyíregyháza!
A város az ígéreteit teljesítette, a tiszadobi kastélyprogram a kiemelt kormányprogramok közé került, így áron alul, 72 millióért adtuk el a 160 millió forintra felértékelt területet.   

Indonéz esőerdő az állatparkban
A Nyíregyházi Állatpark az elmúlt esztendőkben Gajdos László irányítása alatt hatalmas fejlődésnek indult – ami a kívülálló számára legalábbis – úgy tűnik, soha nem áll meg.

Évértékelés és tervek a Nyíregyházi Állatparkban
Gajdos László a Nyíregyházi Állatpark igazgatója sajtótájékoztatón értékelte az éves munkát. Szólt a tervetzett beruházásokról, mely a Tiszántúl legjelentősebb turisztikai fejlesztése lesz 2008-ban.

Szenzáció a Nyíregyházi Állatparkban!
Kedd koradélután megszületett a Nyíregyházi Állatpark új jövevénye: Yoki, az elefánt fél kettő előtt néhány perccel adott életet 179 kilogrammos bikaborjújának. Képek Videó

Apasági vizsgálat lesz Cápa Ibolyánál
Kedden együtt örültünk a Nyíregyházi Állatpark új jövevényének, a kis fehérfoltú szirti cápának. Olvasóink kérdésére Varga Attilától érdeklődtünk az úgynevezett szűznemzésről.   

Cápabébi született Nyíregyházán!
Kiscápa született kedden reggel a Nyíregyházi Állatparkban.  

Tarzan ösvénye Sóstóra költözik
Ha minden a tervek szerint halad, 2010 április 1-jétől indonéz esőerdő liánjai között sétálhatnak a Sóstói Állatpark látogatói, akiknek olyan élményekben lesz részük, melyekért korábban külföldre kellett utazniuk.
hirdetés