Nyíregyházi FC – Pótolni kell a góllövőlista éllovasát

Elkezdődött a munka Nyírbátorban is
Elkezdődött a munka Nyírbátorban is - © Fotó: NYFC
Nyírbátor – Hornyák Marcell minden bizonnyal távozik Nyírbátorból, ahol a visszatérő sérültek jelenthetik az erősítést.

Elkezdte a felkészülést az NB III tavaszi szezonjára a Nyírbátori FC, amelynek új igazolása még nincs, próbajátékosai viszont igen. Tesztelik az ősszel a kisvárdai NB II-es csapat keretéhez tartozó, egy bajnokin lehetőséghez jutó Ivan Vezdelt, illetve további két, onnan érkezett U19-es játékost.
Nagy vérveszteség lehet a Keleti csoport góllövőlistáját 15 találattal vezető Hornyák Marcell távozása, márpedig arra felkészülhetnek a bátoriak, hogy a csatár elhagyja a csapatot, hiszen engedéllyel a Nyíregyháza Spartacusnál edz, és minden bizonnyal ott is folytatja a pályafutását. Ha távozik, a helyére mindenképpen csatárt igazolna a vezetőség.

Erősítésnek tekinthető, hogy a nyári keresztszalag-műtétje után Müller Zsolt és Fenyőfalvi Csaba is elkezdte az Ambrusz Árpád edző által irányított munkát. Az első foglalkozásról a kapus Vasas Gergő betegség miatt hiányzott, az őszi hajrát hasi sérv miatt kihagyó Bernáth Martin könnyített munkát végzett, a műtét után visszatérő Fekete Tamás pedig külön edzett a többiektől.

Az első edzőmeccset január 24-én, a Nyírgyulaj ellen játssza a csapat, amely március 3-án a tiszaújvárosi idegenbeli meccsel folytatja a bajnokságot.
hirdetés