Nyíregyházi fürdőshow a román piacon

Nyíregyházi fürdőshow a román piacon
Arad, Sepsiszentgyörgy – Nyíregyházát népszerűsítették a Tavaszi Vásáron és a 25. Szent György Napokon.

Illusztris vendéget üdvözölhettek első ízben az aradi Tavaszi Vásáron, korábban ugyanis Nyíregyháza még nem vett részt a nagyszabású rendezvénysorozaton. A szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhellyel behatóbban ismerkedhettek meg az érdeklődők, és elsősorban a fürdők szolgáltatásairól kérdezősködtek.

– A vásárlátogatók körében különleges, egyedi kínálatot jelentett Nyíregyháza faháza, hiszen más turisztikai szolgáltató nem képviseltette magát az aradi attrakción – jegyezte meg Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A vértanúk városa után Kovászna megyében népszerűsítették a települést. Erdély egyik legrégebbi és legnagyobb eseményén, a jubileumi, 25. Szent György Napokon is találkozhattak a kilátogatók a város turisztikai kínálatával.

A napsütéses idő sokakat csábított a rendezvényre, ahol a Nyíregyházi TDM és a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. munkatársai az egyik legcsalogatóbb sátorban gazdag választékkal várták a kíváncsiskodókat. A vendégeknek a látnivalókról és a szálláslehetőségekről nyújtottak felvilágosítást a szakemberek, mindemellett az eredetvédett pálinkákat is megkóstolhatták.

– A gyermekek nagy becsben tartották a nyíregyházi sátrat. Nem véletlenül, hiszen legókockákkal játszhattak a gyermekszigeten. A zárókoncert előtt sorsoltuk ki a főszínpadon a Hotel Fürdőház által felajánlott, két főre szóló nyíregyházi hétvégét. A rendezvény ideje alatt sokan voltak, akik konkrét kérdéseket tettek fel a nyaralásukat illetően, mások pedig kedvet kaptak ahhoz, hogy a jövőben hozzánk látogassanak – jegyezte meg végezetül Furkóné Szabó Marianna.

KM-LTL
hirdetés