Nyíregyházi KC – Hat nap alatt ez lesz a harmadik mérkőzésük

Fotó: Pusztai Sándor
Fotó: Pusztai Sándor - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Regenerálódtak a héten, gyógyulnak a sérültek, esélyesként lépnek pályára.


Szombaton a bajnokság ötödik fordulójában a Törökszentmiklósi Székácsot fogadja az NB I./B-s Nyíregyházi KC együttese. Három vereséggel kezdték a bajnokságot Bécsi János fiai múlt héten azonban sikeresen tértek haza nógrádi túrájukról, Balassagyarmaton gyűjtötték be az önbizalom-növelő két pontot. Mai ellenfelük bizonyítványa sem túl fényes, csupán egyetlen ponttal gyűjtöttek többet a szabolcsi gárdánál. Az előző idényben Nyíregyházán magabiztosan nyertek Vargáék, tavasszal viszont szoros mérkőzésen a Törökszentmiklósi Székács diadalmaskodott. A két mérkőzésen akkor még az ellenfél színeiben Bor Márk egyszer volt eredményes.

Sűrű volt a program

Nagy menetelésben van a nyíregyházi csapat, hat nap alatt ez lesz a harmadik mérkőzésük, a múlt szombati balassagyarmati túra után kedden a Magyar Kupa meccset „tudta le” a társaság.

– Bizony, sűrű a programunk, összetorlódtak az események – kezdte Bécsi János. – A bajnoki és a két nap múlva lejátszott kupamérkőzés után ezért pihenőt adtam a játékosoknak és az edzéseken is a regenerálódás volt a legfontosabb. Sérültjeink is szép lassan gyógyulnak, Varga Lászlónak kedden kifordult a bokája, ő sérülten folytatta a mérkőzést, úgy tűnik bevethető lesz. Gubó Alexnek kiújult korábbi sérülése, ezért a második félidőben már nem küldtem pályára az Orosháza ellen, szükségünk van ma a játékára és Kurbely László is egyre jobban terhelhető. Szükségünk van minden pontra a zárkózáshoz, nehéz lesz, de remélem a fiúk a balassagyarmati siker után elhiszik, hogy esélyesként lépünk pályára – zárta gondolatait Bécsi János, a Nyíregyházi KC vezetőedzője.

BB
hirdetés