Nyíregyházi KC – Helyet cserélnének velük

Gubó Alex az őszi mérkőzésen tíz találatot jegyzett
Gubó Alex az őszi mérkőzésen tíz találatot jegyzett - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Megoldható feladat a Nógrád megyei rivális legyőzése.

A három győzelemmel villámrajtot vevő Nyíregyházi KC azt a Balassagyarmatot fogadja szombaton a Bem-iskolában, amelyet ősszel többek között Gubó tíz találatának is köszönhetően sikerült legyőznie egy góllal. A két együttes azonos pontszámmal áll a tabellán, a vendégek csak gólkülönbségüknek köszönhetik előkelőbb helyezésüket.

Gúnya Péter tanítványai az első tavaszi fordulóban meglepetésre kikaptak a Mizse KC-től, majd legyőzték a Balmazújvárost, legutóbb pedig már a szünetre jelentős előnyt kialakítva magabiztosan múlták felül a sereghajtó törökszentmiklósi gárdát.

Negyedik győzelmükre hajtanak

– Ismét egy alsóházi riválissal mérkőzünk, fontos lenne, hogy győzzünk – szögezte le Kaplonyi Zoltán, a Nyíregyházi KC trénere. – Ha ez így lenne, helyet is cserélnénk velük a tabellán, ezzel ismét tennénk egy lépést céljaink felé. Nem rossz csapat a Balassagyarmat, de nem is megoldhatatlan feladat a legyőzésük. Védekezésben és támadásban is jók, külön figyelnünk kell az NB I.-es múltú balátlövőjükre, Sutka Norbertre, aki posztjáról rendkívül eredményes.

– Ismerjük őket, felkészültünk belőlük, tisztában vagyunk azzal, hogy hol sebezhetőek, így bízom benne, hogy megszerezzük tavaszi negyedik győzelmünket – reménykedett Kaplonyi Zoltán, a nyíregyháziak trénere.

– BB –Sporthírek


hirdetés