Nyíregyházi Kosársuli – A következő körben sem lesz városi derbi

Nyíregyháza – A férfiak a nyolc közé jutásért játszanak a Hepp-kupában, amelybe a nyíregyházi hölgyek is sikerrel kapcsolódtak be.

Elkészült a férfi Hepp-kupa nyolcaddöntőjének párosítása, amelyből kiderül, hogy most sem lesz városi rangadó, holott még az NB I B csoportos Nyíregyháza Blue Sharks és az NB II-es Sunshine-NyíKSE is versenyben van.

A Kék Cápák a szintén második vonalbeli Békést kapták ellenfélül, a nemrégiben hazai pályán 83–73-ra legyőzött rivális ellen idegenben kell pályára lépniük a nyíregyháziaknak. A NyíKSE viszont továbbra is hazai pályán próbálkozhat, a tavaly még élvonalbeli, azóta persze jelentősen átalakult, NB I B csoportos Vasas Akadémiát láthatják vendégül.

A nők küzdelemsorozatába a Nyíregyházi Kosársuli a második fordulóban kapcsolódott be, és többek között Papp Klaudia valamint Fekete Dóra nélkül is 52 pontos különbséggel múlták felül a múlt hétvégi bajnokin legyőzött (82–52) Debreceni EAC-ot.

Hepp-kupa
Női, 2. forduló

Nyíregyházi Kosársuli–Debreceni EAC 86–34 (32–8, 22–9, 16–11, 16–6)

Szent Imre-gimnázium, v.: Gergely Cs., Zalai.

NYKS: Takács A. 11/9, Borza 4, Simoncsik 2, Fister 21/3, Karakó 8. Csere: Bíró P. 18, Mácsai 16, Ványi V. 6. Edző: Farkasinszki Gyuláné.
hirdetés