Nyíregyházi Kosársuli – Két mérkőzés egy füst alatt

Akt.:
Takács Anna sem fog unatkozni
Takács Anna sem fog unatkozni - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Csütörtökön Székesfehérváron, pénteken Zalaegerszegen játszik a Nyíregyházi Kosársuli az amatőr női NB I-es bajnokság rájátszásában.

Miután a középházi rájátszásban csak dunántúli ellenfeleket kapott a Nyíregyházi Kosársuli, az amatőr női NB I-es csapatnak jócskán kijut az utazásból. A győri (76–61-es győzelem) és az egyik pécsi (77–67-es vereség) turnén már túljutottak a kosársulisok, akik a költséghatékonyság jegyében egy füst alatt tudják le a székesfehérvári és a zalaegerszegi meccsüket. Csütörtökön kora délután a Dávid Kornél KA, pénteken délelőtt a ZTE NKK II vendégei lesznek – ez a két csapat foglalja el a tabella utolsó előtti és utolsó helyét.

– A táblázat alapján valóban nyerhetőnek tűnnek a meccsek, aztán meglátjuk mennyire tudjuk kijavítani a Pécsen elkövetett hibáinkat, és miként leszünk képesek megvalósítani az elképzelésünket – mondta Farkasinszki Gyuláné edző, aki a két meccsen számíthat lánya, Orsolya szolgálataira, a PEAC Pingvinek otthonában térdsérülést szenvedett Cziránku Bernadettére viszont nem.
hirdetés