Nyíregyháza hírei

2014.12.31. 11:04

Lezárták a temetői főkönyvet a megyeszékhelyen

Nyíregyháza - Az esztendő utolsó napja nem múlhat el anélkül Nyíregyházán, hogy az abban illetékesek ne zárnák le a temetői főkönyvet.

Nyíregyháza - Az esztendő utolsó napja nem múlhat el anélkül Nyíregyházán, hogy az abban illetékesek ne zárnák le a temetői főkönyvet. Nem történt ez másképp most sem: Jászai Menyhért alpolgármester, dr. Szemán Sándor címzetes főjegyző és Pénzes Tibor, a megyei temetkezési vállalat pénzügyi igazgatóhelyettese is ellátta szignójával a főkönyvet a városházán.

– Nyugodtan nevezhetjük tendenciának azt, hogy Nyíregyházán évek óta emelkedik a lakónépesség száma – halászott ki egy adatot a számok tengeréből az alpolgármester.

A december 31-i sajtótájékoztatón elhangzott: az idén 1130 temetést végeztek a vállalat által működtetett temetőkben, a megyeszékhelyen 515 alkalommal kötötték össze életüket a szerelmesek, valamint 3529-en születtek Nyíregyházán.

További részletek a Kelet-Magyarország január 2-i számában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!