Nyíregyházi lakástűz – Hat lakásban továbbra sincs áram a Petőfi utcában

Hat lakásban továbbra sincs áram a Petőfi utcában
Hat lakásban továbbra sincs áram a Petőfi utcában - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Hat lakásban nincsen áram abban a Petőfi utcai társasházban, ahol a negyedik emeleti lakás kiégett péntek este. Gázszolgáltatás viszont még napokig egyáltalán nem lesz.

Hat lakás kivételével visszakapcsolták abban a nyíregyházi társasházban az áramot, ahol péntek este egy negyedik emeleti lakás égett ki a Petőfi utcában, de a gázszolgáltatás helyreállítása több napot is igénybe vehet, miután az egész rendszert át kell vizsgálni. A tűz keletkezési okát még vizsgálják – tájékoztatta portálunkat a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Amint arról korábban beszámoltunk, pénteken este fél tíz körül egyik társasház negyedik emeleti lakásában tűz ütött ki a Petőfi utcában. A lakásban egy 56 éves nő és 20 éves lánya élt, a lángokat a fiatal lány vette észre, de ő még időben ki tudott menekülni a lépcsőházba. Az asszony az aznap este náluk lévő unokaöccsével együtt az ablakon keresztül a társasház belső udvarára ugrott ki. A nő életét a mentők már nem tudták megmenteni, a gyereket súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.Nyíregyházi lakástűzben megsérült fiú állapota súlyos, de stabil

Nyíregyháza – A péntek esti nyíregyházi lakástűzben megsérült kisfiú égési és töréses sérüléseket szenvedett, illetve sokkot kapott – tájékoztatta portálunkat Vitkai Éva, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház sajtóreferense. tovább »

Altatásban tartják a zuhanásban súlyosan megsérült gyereket

Nyíregyháza – Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett az a kisgyerek, akit nagynénje a nyíregyházi lakástűzből úgy próbált kimenteni, hogy a gyerekkel együtt ugrott ki a péntek este kigyulladt társasház negyedik emeleti lakásából. Az asszony a helyszínen meghalt. tovább »

A megsérült gyermek nagynénje vetette magát a mélybe az unokaöccsével a nyíregyházi lakástűzből

Nyíregyháza – Egy nő az unokaöccsét karjában tartva ugrott ki annak a nyíregyházi társasháznak a lakásából, amely péntek este gyulladt ki; az asszony meghalt, a gyermek súlyosan megsérült a zuhanásban – hangzott el az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában. tovább »

Társasház lakása gyulladt ki Nyíregyházán, egy ember meghalt

Nyíregyháza – Kigyulladt egy társasház negyedik emeleti lakása Nyíregyházán a Petőfi utcában, a lángok elől menekülve két ember kiugrott a lakásból, egyikük meghalt – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője péntek este az MTI-vel. tovább »

hirdetés