Nyíregyházi SN – A makulátlan tavaszi mutató a tét

Nagy Csabáék a negyedik meccset is szeretnék behúzni
Nagy Csabáék a negyedik meccset is szeretnék behúzni - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A rutinos algyői csapat vendégeskedik a Continental Arénában.

A makulátlan tavaszi mutató megőrzésére törekszik majd pénteken este a Nyíregyházi SN. A második vonalbeli férfi kézilabdázók az idén mindhárom bajnokijukat megnyerték, az Algyő ellen is szeretnék itthon tartani a két pontot.

Ősszel Algyőn nyert (23–29) a Bécsi János irányította nyíregyházi együttes, viszont az előző bajnokságban a nyíregyházi találkozót 30–28-ra a Csongrád megyeiek nyerték. Ebből a szempontból van egyfajta plusz motivációja a nyíregyháziaknak.

– Az ősz nem úgy sikerült az algyőieknek, ahogyan az szokott, ám az utóbbi időben rendre az élmezőnyben záró, rutinos együttesről van szó – kezdte lapunk érdeklődésére Bécsi János, a Nyíregyházi SN vezetőedzője.

– Elsősorban a belső hár­masuk veszélyes, illetve rendre jó kapusteljesítménnyel rukkolnak ki. Nyitott ­védekezésükkel sokaknak okoznak problémát, igyekeztünk megfelelően felkészülni ez ellen. A lényeg viszont továbbra is az: feszes védekezésből minél több és eredményes kontrát vezessünk. Pénteken is szeretnénk ezt megvalósítani – így Bécsi János.

KMTovábbi hírek a Sport kategóriából


hirdetés