Nyíregyházi SN – A második félidőben pariban voltak Szűcsék

Akt.:
Gubóék (labdával) nagyot küzdöttek Kecskeméten
Gubóék (labdával) nagyot küzdöttek Kecskeméten - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Az első félidőben nem működött a héten gyakorolt taktika.


Két vereséggel a háta mögött pénteken Kecskeméten volt jelenése a Nyíregyházi SN NB I./B-s csapatának. Masszív hatosfallal kezdte a mérkőzést a vendég nyíregyházi csapat, azonban ez nem működött, a hazaiak rendre átlőtték a vendégek falát, és a beállót is gyakran megtalálták. A lendületesen kezdő Kecskemét így 3-4 gólos előnyt harcolt ki magának. Fordulás után védekezést váltott Kaplonyi Zoltán gárdája, Varga László jött ki zavaróba, próbálta megszűrni az ellenfél támadásait. Remekül bejött ez a húzás, mert Lestálék előbb utolérték ellenfelüket, majd a vezetést is átvették.

Az utolsó tíz percre kétgólos vendégelőnnyel fordultak a csapatok. Ekkora azonban már elfáradt a gárda, és a hazaiak jobban bírták a végjátékot, visszavették a vezetést, és végül otthon tartották a két bajnoki pontot. Így a Nyíregyháza a Balmazújváros és az Algyő után a Kecskemét ellen is vesztesen hagyta el a parkettet.

Kézilabda: NB I./B

Kecskemét–Nyíregyházi SN 28–24 (16–12)

Kecskemét, 350 néző, v.: Felhő, Öcsi.

Nyíregyháza: Gadnai-Nagy 1, Szűcs 1, Varga 6/1, Nyitrai, Boda 1, Lestál 5. Csere: Both (kapus) Vasas 2, Kurbely 3, Erdős 3/1, Fórizs 1, Gubó. Edző: Kaplonyi Zoltán.

Kiállítások: 10, illetve 14. Hétméteresek: 7/6, illetve 3/2.

KM
hirdetés