Nyíregyházi SN – Az előjel a hazaiak sikerét jelentheti

Nyíregyházi SN – Az előjel a hazaiak sikerét jelentheti
© Fotó: KM-archív
Nyíregyháza – Szombaton este a Törökszentmiklósi KE lesz a vendége a Nyíregyházi SN férfi kézilabdázóinak.

A második vonal Keleti csoportjában a vendégeknek hivatalosan még csak egy eredményük van, ugyanis a Debrecenben játszott meccset megóvták a hazaiak.

Nem adták meg, mégis beírták

Történt, hogy az első félidőben egy vendégakció végén a hálóba találtak a szentmiklósiak, ám a játékvezető jelezte, hogy a gól érvénytelen, és hétméterest ítélt. A jegyzőkönyvbe viszont bekerült az érvénytelen találat és a hetesből szerezett érvényes is. Ami igazán meglepő, az, hogy akkor ezt nem vették észre. Később viszont igen, a debreceniek óvtak, és a meccset a jövő héten újra kell játszani.

A törökszentmiklósiaknak így egy érvényes meccsük van, ezen ikszeltek (24–24) Mezőkövesd ellen. És az a jó előjel, hogy a nyíregyháziak a legutóbbi körben a kövesdiekkel szintén döntetlent játszó Mizse KC otthonában nyertek 20–18-ra.

– Természetesen szeretnénk győzni hazai pályán, miként a múltkori eredmény is mutatja, a védekezés és a kapusteljesítmény egymásra talált, ami döntő volt a sikerben. Természetesen voltak még hibák, ezeket szeretnénk minimalizálni. A szentmiklósiak hasonlóan játszanak, mint a mizseiek, bízom benne, hogy nyerni tudunk, jó játékkal.
– Néhányan náthásak voltak a héten, remélem, szombatra mindenki rendben lesz – vélekedett a tervekről Bécsi János, a Nyíregyházi SN vezetőedzője.

KM-ML
hirdetés