Nyíregyházi SN – Érvényesíteni a papírformát

Székely Nikola és társai újabb győzelemre készülnek
Székely Nikola és társai újabb győzelemre készülnek - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Az utolsó előtti Mizse lesz a Nyíregyházi SN vendége.


A papírforma hazai sikert ígér, hiszen a tavaszt ózdi győzelemmel kezdő, a tabellán negyedik Nyíregyházi SN az utolsó előtti Mizse KC csapatát fogadja. A férfi kézilabda NB I.B Keleti csoportjában a két csapat őszi meccsét a vendég nyíregyháziak nyerték 20–18-ra úgy, hogy a szünetre még a mizseiek mentek 12–9-es vezetéssel. A második félidőben mindössze hat gólt kaptak a nyírségiek és ez döntött.

Alacsony szerkezetű ellenfél

– Természetesen jó lenne hasonló védőmunkával kirukkolni mint Lajosmizsén – válaszolta a felvetésre Bécsi János, a Nyíregyházi SN vezetőedzője. – Megnéztük a Mizse legutóbbi, Mezőkövesd elleni meccsét, amelyet a vendég borsodiak nyertek. Néhány új arc feltűnt, de a mizseiek játéka nagyon nem változott. Alacsony szerkezetű csapat, fürge beállóssal – aki a védőfal mögött bárhol megjelent – és sok talajról lőtt labdával. Ezekre kell majd nagyon odafigyelnünk, támadásban pedig gyorsan járatni a labdát, könnyű gólokat lőni és ott folytatni, ahol Ózdon abbahagytuk – így Bécsi János

Miként arról már beszámoltunk, a találkozó pénteken este hétkor kezdődik a Bencs-iskola Tiszavasvári úti csarnokában. Rossz hír, hogy az Ózdon hét gólig jutó Kurbely László játéka sérülés miatt kérdéses.

KM-MLSporthírek


hirdetés