Nyíregyházi SN – Meg kell akasztani a keresztmozgásokat

Székely Nikoláékra (77) kemény meccs vár
Székely Nikoláékra (77) kemény meccs vár
Nyíregyháza – Ez bizony rangadó lesz a javából. Szombaton este a férfi kézilabda NB I. B Keleti csoportjában élen álló Balmazújváros lesz a Nyíregyházi SN vendége.

A házigazda mindössze egy ponttal gyűjtött kevesebbet a tavaly még élvonalbeli és oda visszavágyó hajdúságiaknál és a negyedik helyről várja a találkozót.

Tekintélyt parancsoló eredmény

Amelyen van miért visszavágniuk, hiszen ősszel az újvárosiak nyertek 35–26-ra. A nyíregyháziak lendületben vannak, hiszen az idén mind az öt bajnokijukat megnyerték. Az újvárosiak formájáról csak annyit: az előző hétvégén tizenegy góllal győzték le szintén nagy rangadón az akkori listavezetőt, a vereséggel harmadik helyre visszaeső mezőkövesdieket.

– Tekintélyt parancsoló az, ahogyan legyőzték a mezőkövesdieket – kezdte a szombati találkozó előtti beszélgetést Bécsi János, a Nyíregyházi SN vezetőedzője. – Egyébként is hozzák az eredményeket, mindenképpen nagy csatara számítok. A mérkőzéseik elemzéséből az látszik, hogy sok keresztmozgás jellemzi a lendületes játékukat. Ezeket a mozgásokat kell majd megakasztanunk és gyors ellentámadásokat vezetni.

– ML –
hirdetés