Nyíregyházi SN – Motiváltság és csapategység

Nyíregyházi SN – Motiváltság és csapategység
Nyíregyháza – Az utóbbi időben jól ment a nyíregyházi férfi kézilabdázóknak az ózdiak ellen.

Szomorú hír nyomta rá bélyegét a Nyíregyházi SN férfi kézilabdázói heti felkészülésére. A csapat edzőjének, Grandjean Gábornak elhunyt az édesapja, akit a sportág kedvelői közül sokan ismertek, hiszen harmincöt esztendőn át fújta a sípot, számtalan élvonalbeli mérkőzést vezetett.

Idegenben sikerült

Visszatérve a nyíregyházi együttesre, a hét végén hazai meccsen bizonyíthatnak, hiszen vasárnap az ózdi együttes látogat a Continental Arénába. A két csapat legutóbbi, borsodi találkozóját a vendég nyíregyháziak nyerték, az előző bajnokságban pedig mindkét bajnokin két vállra fektették az ózdiakat. A legutóbbi fordulóban az ózdiak a vendég tiszavasváriakat győzték le, míg a nyíregyháziak a bajnokesélyes Fradi vendégeként szenvedtek vereséget.

Videó alapján készültek

– Fontos és kemény mérkőzés elé nézünk, az ózdiak télen erősítették a keretüket – kezdte az esélylatolgatást Grandjean Gábor, a Nyíregyházi SN edzője. – Láttam az ózdiak tavaszi mérkőzéseinek videofelvételeit, így felkészültünk belőlük. Ezen a szinten meglepetést már csak az okozhat, ha valaki kimagasló teljesítménnyel rukkol ki. Vasárnap a motiváltság, a csapategység dönthet, bízom benne, hogy a mi javunkra.

Bécsi János és Pánczél Zoltán továbbra is hiányzik a meccsekről, a többiek viszont bevetésre készek.

– KM-ML –
hirdetés