Nyíregyházi SN – Nem szakadt meg szép győzelmi sorozat

Nyíregyházi SN – Nem szakadt meg szép győzelmi sorozat
© Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A soros bajnoki fellépés előtt a Nyíregyházi SN negyedik helyen táborozó NB I B.-s férfi kézilabdacsapata négy ponttal többet bevasalva, két pozícióval előzte meg az Algyőt.

Nem elhanyagolható mellékszálként Bécsi János együttese mindhárom tavaszi meccsét megnyerte, a veretes sorozat pedig péntek este is folytatódott. Méghozzá olyan meccsen, amelynek első félidejében akciófilmeket megszégyenítő módon záporoztak a lövések, potyogtak a gólok. Vagyis, a felek nem igazán fektettek nagy energiát a védekezésbe. A szünet után a hazaiak a többet ésszel, mint erővel örökbecsű mondás igazságtartalmát megfogadva váltottak. Noha a 41. percben még meleg volt a pite, 25–23-ra a vendégek vezettek, a Bécsi-legénység hatékony védőmunkára váltott, ami azonmód kifizetődött. Oláh Zoltán kapusban egyre több labda akadt el, miközben elől okos gólokkal sikerült felőrölni a látogatók ellenállását. A végén még a különbség is tetszetős lett.

– KT –


Kézilabda: NB I. B., férfi

Nyíregyházi SN–Algyő 33–27 (18–18)

Continental Aréna, 200 néző, v.: Nagy F., Túróczy.

Nyíregyháza: Gadnai – Gidai 2, Kurbely 3, Székely 6, Boda 1, Horváczki 7, Vasas 2. Csere: Oláh Z. (kapus), Horváth B., Varga L. 5/3, Gubó 5, Tóth P., Nagy Cs. 2/2. Edző: Bécsi János. Kiállítások: 12, illetve 10 perc. Hétméteresek: 5/5, illetve 7/7.
hirdetés