Nyíregyházi SN – Vasárnap esti rangadó

Nyíregyháza – A Nyíregyházi SN a listavezető Békés fogadja a Continetal Arénában.

Két győzelem után várja zsinórban harmadik hazai bajnokiját a Nyíregyházi SN. Második vonalbeli férfi kézilabdázók kedden az NB I-es Cegléd ellen kupameccset játszottak. Igaz a vendégek nyertek, ám a nyíregyháziak főként az első félidő nagy részében remekül játszottak, ami biztató a vasárnap esti rangadó előtt.

Mert ez rangadó lesz, hiszen a Békés látogat a Continental Arénába. A békésiek nem titkolt célja a bajnokság megnyerése. Eddig egyetlen vereségük van, azt nem kis meglepetésre nemrégiben Debrecenben szenvedték el. Az előző fordulóban viszont rangadót nyertek a második helyen álló vendég mezőkövesdiek ellen, így a Papp Bálint irányította békésiek is bizakodva várhatják a vasárnapot.

– A kupameccsen jól játszottak a srácok , nem is adtuk magunkat könnyen – kezdte olvasóink tájékoztatását Bécsi János, a Nyíregyházi SN vezetőedzője. – Ez jó, ami viszont nem az, hogy ismét vannak sérültjeink. Gidai Máténak kiment az ujja, Varga Lacinak bordaközi izom zúzódása van, sajnos valószínűleg egyikükre sem számíthatok. Mindezek ellenére természetesen szeretnénk nyerni a bajnoki címre hajtó listavezető ellen. Jó a játékosállományuk, van egy magas, masszív védőfaluk, olyan mind a ceglédieké volt. Ezt kell majd megpróbálni feltörni. A csapat erőssége a kapus Pajkó László, valamint a házi góllövőlistájukon vezető, Oláh Gábor és a második Czifra Tibor. Mindketten megjárták már az NB I-et. Akkor van esélyünk a győzelemre, ha őket tudjuk hatástalanítani. – így Bécsi János.További hírek a Sport kategóriából


hirdetés