Nyíregyházi SN – Végig kell összpontosítani

Varga László (19) az itthoni meccsen hét gólt lőtt a Székács csapatának
Varga László (19) az itthoni meccsen hét gólt lőtt a Székács csapatának - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A Nyíregyházi SN nem akar leszakadni az élbolytól.

Ma ismét útnak indulnak a Nyíregyházi SN férfi kézilabdázói, ezúttal Törökszentmiklós felé veszik az irányt. A második vonalbeli férfi bajnokság Keleti csoportjában a Székácsvendégei a legutóbb Balassagyarmaton ikszet játszó nyírségiek.

A házigazda a tabella utolsó előtti helyén tanyázik, de azért ez aligha altatja el a második helyen posztoló vendégeket. A két együttes őszi meccsét a vendéglátó nyíregyháziak nyerték 29-21-re.

– Azon a hazai mérkőzésen a második félidőben a biztos vezetés tudatában kissé kiengedtünk, ilyen nem fordulhat elő szombaton. Főként, hogy a törökszentmiklósiak a kiesés elől menekülnek. A Székács otthon egyébként veszélyes, néhány játékossal erősítettek. Jó meccseket szoktunk ott játszani, remélem most így így lesz. És persze győzünk, mert nem szeretnénk leszakadni az élbolytól – vélekedett a szombati találkozó esélyeiről Bécsi János, a Nyíregyház KC vezetőedzője.

Serdülők, ifik, felnőttek

A nyíregyháziak ismét három csapattal kelnek útra (serdülő, ifi és felnőtt). A forduló rangadóját egyébként vasárnap rendezik, ezen a Mezőkövesd a listavezető Békést fogadja.
hirdetés