Nyíregyházi Sportcentrum KA – Öt ponton múlott a továbbjutásuk

Akt.:
A piros mezes nyíregyháziak nem bírtak a korosztály egyik legtehetségesebb játékosával, Filipovity Péter Milánnal (12)
A piros mezes nyíregyháziak nem bírtak a korosztály egyik legtehetségesebb játékosával, Filipovity Péter Milánnal (12) - © Fotó: delfinek.hu
Nyíregyháza – Feszült meccset hozott a visszavágó a Nyíregyházi Sportcentrum KA U16-os fiú kosárlabdázói számára a rájátszásban.

A harmadik negyedben még álltak továbbjutásra is, de végül kevésnek bizonyult a Nyíregyházi Sportcentrum KA hazai pályán megszerzett ötpontos előny a kaposvári visszavágóra a kiemelt fiú kadettbajnokság (U16) alsóházi keresztjátékában. Végül feszült meccsen tízzel nyert a Kaposvár, összesítésben tehát öt ponttal kerekedett felül, nagyban köszönhetően a legjobb játékosa, Filipovity Péter Milán által mindkét meccsen dobott 34-34 pontnak.

Ezzel a kaposváriak játszhatnak tovább az országos nyolcas döntőbe jutásért, az NYSC KA pedig a 9-16. helyért, a B fináléban lesz érintett.

Kadettbajnokság
Kiemelt szakasz, alsóházi keresztjáték, visszavágó

Kaposvári KK–Nyíregyházi Sportcentrum KA 74–64 (26–13, 20–28, 19–13, 9–10)

NYSC KA: Bíró B. 11/3, Kurucz Á. 3, Bodnár B. 8, Nagy D. 2, Bolden 20. Csere: Hengsperger 16/9, Papik 4, Szalmási, Bogár P., Horváth P. Edző: Boczkó Ádám.

Továbbjutott: Kaposvár (141–136)
hirdetés