Nyíregyházi TK – A frontember nélkül portyáznak a Dunántúlon

Nyíregyháza – Szlovenszki Tibor sérülése nehezíti a tekézők férfi szuperligájában a hétvégén két mérkőzést is játszó Nyíregyházi TK helyzetét.

Sűrűvé vált a Nyíregyházi TK programja, amely a következő hat napban három bajnokit is játszik a szuperligában. A hétvégén dunántúli túrát iktat be a csapat, amelynek része a szombati soros mérkőzés Ajkán, illetve Répcelakon az elmaradt mérkőzés pótlása, jövő héten csütörtökön pedig a lassan örökös magyar bajnoknak számító Szeged érkezik a Városi Stadionba.

Maradva a hétvégi penzumnál, a Szegvár múlt heti legyőzésével viszonylag kellemes pozícióba kerülő nyíregyháziak számára Ajkán mutatkozik nagyobb esély a pontszerzésre, semmint a nemzetközi porondon is domborító, az NBC-kupát megnyerő Répcelak otthonában. Nehezíti azonban a helyzetet Szlovenszki Tibor térdsérülése, az egyéni pontokat üzembiztosan szállító frontember a hétvégi duplát biztosan kihagyja, és a társak – az érintettel együtt – azért imádkoznak, hogy ne nyúljon nagyon hosszúra a kényszerpihenője.

Mert a biztos bennmaradáshoz egy-két győzelemre még szükség lehet. Ezek nem biztos, hogy ezen a hétvégén fognak megszületni…
hirdetés