Nyíregyházi TK: A végére csak elveszett a fejsze nyele

Nyíregyháza – A tekézők szuperligájában vérbeli alsóházi mérkőzést játszott a Nyíregyházi TK az ajkai csapat ellen.

Máskor az ilyen meccseket gond nélkül hozta a Nyíregyházi TK a férfi szuperligában, de az olyankor volt, amikor nem öt vereséggel kezdte a bajnokságot. Az Ajka ellen tényleg nem akart semmi sikerülni, kivéve, hogy Szlovenszki Tibor hozta a maga pontját, és az első sor után előrébb tartottak a hazaiak. A második után már nem, pedig Szegő Levente vezetett 2–0-ra, ellenfelét le is kellett cserélni, az újonnan beállt fiatal pedig élete formáját játszva fordított, és három fával elvitte a pontot.

1–3-nál és kilenc csapatfa hátrányban sem tűnt még veszettnek a fejsze nyele, és volt is pillanat, amikor úgy tűnt, hogy a Kastura Zsolt-Finta Zoltán páros legalább döntetlenre menti a partit, de csak előbbi zsebelte be a pontot, ez pedig kevésnek bizonyult az üdvösséghez. Fájó vereséget szenvedtek, és továbbra is pont nélkül kergetik a mezőnyt a nyíregyháziak.

Szuperliga

Férfiak, 6. forduló

Nyíregyházi TK–Ajka Kristály SE 2–6 (3331–3390)

NYTK: Szlovenszki T. 581 (1 pont), Ráski J. 537, Szegő 540, Hacker 547, Kastura Zs. 582 (1), Finta 544. Ifi: 0–4 (964–1123).További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés