Nyíregyházi TK – Ezt a meccset is le kellett játszani

Akt.:
Nyíregyháza – A Nyíregyházi TK szuperligás férfi tekecsapata Szegeden lépett pályára.

Ahogy arra számítani lehetett, nem a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe frissen bejutott, a bajnokságot százszázalékos teljesítménnyel vezető szegediek otthonában szerezte meg első pontját a Nyíregyházi TK. A szuperligás meccs hangulatán érződött, hogy ezen is túl kellett lenni, ám összességében helytállt a sereghajtó.

Köszönhetően elsősorban az Erőss Adrián, Hacker Dezső párosnak, akik szoros párbajt vívtak riválisukkal. Az ifista Erőss pontszerzése mindössze négy fán múlott, a játékos-edző Hacker pedig két bábuval döntött többet, mint riválisa, így ő hozta a becsületpontot. A többiek távol álltak ettől, bár Szlovenszki Attila nagy élményhez jutott azzal, hogy a többszörös világbajnok Kiss Norberttel meccselhetett. Csapatfában szerezhetett volna többet az NYTK, amely nem vallott szégyent, de nem kerülhette el sorsát és bajnokságbeli tizenötödik vereségét.

Szuperliga: Férfiak

15. forduló

Szegedi TE–Nyíregyházi TK 7:1 (3522:3172)

NYTK: Bíró Zs. 516, Erőss A. 540, Hacker 566 (1 pont), Mogyorósi 551, Szlovenszki A. 502, Finta 497. Ifi: 4:0 (1123:865).További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés